Furnizuesi i makinerive të derdhur me injeksion me performancë të lartë në Kinë

Pyetjet e shpeshta

» Pyetjet e shpeshta

01. Mund të blej direkt nga ju?

po. Aktualisht, ne po ua shesim shteteve te huaja direkt. Ne po përpiqemi të gjejmë partnerë në vende të ndryshme. Derisa të gjejmë partnerë, ne do të eksportojmë direkt makinat tona të derdhura me injeksion.

02. Cili është afati i garancisë suaj të cilësisë?

Ne do të ofrojmë garanci njëvjeçare për të gjithë makinën duke përfshirë edhe atë mekanike, hidraulike, sistemi elektrik, por pjesët e veshjes nuk janë të përfshira. Nëse disa pjesë janë thyer brenda kohës së garancisë, ne do t'ju dërgojmë pjesë falas për zëvendësim, por tarifa e transportit ndërkombëtar do të ndahet nga klientët.

03. Mund të marrim aksesorë edhe nga ju?

po. Ne kemi furnizues të niveleve të ndryshme të cilësisë së aksesorëve. Ju mund të blini nga ne me përvojë blerjeje me një ndalesë.

04. A do të furnizoni kallëpe plastike?

Ne nuk bëjmë kallëpe vetë. Por ne kemi shumë marrëdhënie me prodhues të besueshëm dhe të lirë të kallëpeve. Kështu që ne mund t'ju ofrojmë edhe ju kallëpe plastike.

05. Cili është afati juaj i pagesës?

Zakonisht ne pranojmë 30% TT paraprakisht , pjesa tjetër e balancuar përpara dërgesës.

06. Mund të dërgoni teknik në fabrikën tonë për instalim dhe vënie në punë?

po. Ne kemi inxhinier shërbimi pas shitjes për instalimin dhe vënien në punë jashtë shtetit. Por aktualisht, për shkak të COVID-19, ne nuk do të dërgojmë inxhinierin tonë në vendet e huaja derisa të përfundojë pandemia. Gjatë COVID-19 , ne do të marrim video të instalimit dhe komisionimit për referencë. Në shumicën e rasteve, klientët nuk do të përballen me probleme pasi ne i kemi testuar makinat mijëra herë përpara dërgesës.

 • Na kontaktoni

  008618368497929

  yongjiangimm@gmail.com

  008618368497929

  008618368497929

 • Shpërndaje tek miku

 • Produkte të veçanta

  Makinat e derdhjes me injeksion me shpejtësi të lartë
  Makinat e derdhjes me injeksion PET
  Makinat e derdhjes me injeksion PVC
  Makinat e derdhjes me injeksion me dy ngjyra

 • Na kontaktoni

  Celular:+86.18368497929
  Wechat: +86.18368497929
  Whatsapp: +86.18368497929
  Web:www.yongjiangimm.com
  E-mail:yongjiangimm@gmail.com

 • Shërbimi
  Yongjiang furnizuesi juaj i besueshëm! Skanoni atë, Flisni për më mirë