Furnizuesi i makinerive të derdhur me injeksion me performancë të lartë në Kinë

Makinat e derdhjes me injeksion me performancë të lartë

» Makinat e derdhjes me injeksion me performancë të lartë

Makinat e derdhjes me injeksion me performancë të lartë YJSA1300 ton

China Ningbo Yongjiang Plastic Machinery është furnizuesi profesional i 1300 Ton makineri për derdhje plastike me performancë të lartë me çmime konkurruese dhe konfigurim të lartë. Kjo makinë injeksioni me performancë të lartë është projektuar posaçërisht për artikujt plastikë të madhësisë së mesme që prodhohen me prodhim efikasiteti. Ofrohet pompë servo ose fikse.

 • Forca shtrënguese: 1300 Tonazhi / 13000kN
 • Pesha teorike e gjuajtjes: 5755 (vidë B)
 • Distanca e shiritit të lidhjes: 1300×1300
 • Fuqia e motorit: 65+65(31+44+44)Kw
hetim
 • Specifikimet
Model Njësia YJSA-1300
Vlerësimi ndërkombëtar i madhësisë
Njësia e injektimit A B C
Diametri i vidës mm 110 120 130
Raporti i vidhos L/D L/D 23.8 22 20.2
Vëllimi teorik i shkrepjes cm³ 4600 6300 7800
Pesha e gjuajtur g 4200 5755 71030
Shkalla e injektimit g/s 803 951 1048
Presioni i injektimit Mpa 204 172 146
Kapaciteti plastik g/s 101.5 124 140
Shpejtësia e vidës rpm 100
Njësia shtrënguese
Forca shtrënguese KN 13000
Goditja e hapjes mm 1360
Hapësira midis shufrave të lidhjes(H×V) mm 1300*1300
Lartësia maksimale e kallëpit mm 1360
Lartësia minimale e mykut mm 550
Goditja e ejektorit mm 360
Forca ejektorit mm 280
Numri i ejektorit PC 21
Të tjerët
Shtypja maksimale e pompës Mpa 16
Fuqia e makinës Kw 65+65(31+44+44)
Kapaciteti i ngrohjes Kw 65.7
Dimensionet e makinës m 13.55*2.88*4.13
Pesha e makinës t 78
Kapaciteti i rezervuarit të naftës L
KATEGORIA DHE Etiketat:
Makinat e derdhjes me injeksion me performancë të lartë

Formulari i Kërkimit ( ne do t'ju kthejmë sa më shpejt të jetë e mundur )

Emri:
*
Email:
*
Mesazh:

Verifikimi:
5 + 7 = ?

Ndoshta edhe ju pëlqen

 • Produkte të veçanta

  Makinat e derdhjes me injeksion me shpejtësi të lartë
  Makinat e derdhjes me injeksion PET
  Makinat e derdhjes me injeksion PVC
  Makinat e derdhjes me injeksion me dy ngjyra

 • Na kontaktoni

  Celular:+86.18368497929
  Wechat: +86.18368497929
  Whatsapp: +86.18368497929
  Web:www.yongjiangimm.com
  E-mail:yongjiangimm@gmail.com

 • Shërbimi
  Yongjiang furnizuesi juaj i besueshëm! Skanoni atë, Flisni për më mirë