Furnizuesi i makinerive të derdhur me injeksion me performancë të lartë në Kinë

Makinat e derdhjes me injeksion me performancë të lartë

» Makinat e derdhjes me injeksion me performancë të lartë

Makinat e derdhura me injeksion me performancë të lartë YJSA1600 ton

China Ningbo Yongjiang Plastic Machinery është furnizuesi profesional i 1600 Ton makineri për derdhje plastike me performancë të lartë me çmime konkurruese dhe konfigurim të lartë. Kjo makinë injeksioni me performancë të lartë është projektuar posaçërisht për artikujt plastikë të madhësisë së mesme që prodhohen me prodhim efikasiteti. Ofrohet pompë servo ose fikse.

 • Forca shtrënguese: 1600 Tonazhi / 1600kN
 • Pesha teorike e gjuajtjes: 8978 (vidë B)
 • Distanca e shiritit të lidhjes: 1500×1500
 • Fuqia e motorit: 45+45+45(48.2+48.2+48.2)Kw
hetim
 • Specifikimet
Model Njësia YJSA-1600
Vlerësimi ndërkombëtar i madhësisë
Njësia e injektimit A B C
Diametri i vidës mm 130 140 150
Raporti i vidhos L/D L/D 23.7 22 20.5
Vëllimi teorik i shkrepjes cm³ 8000 9500 11000
Pesha e gjuajtur g 7560 8978 10395
Shkalla e injektimit g/s 1107 1284 1474
Presioni i injektimit Mpa 174 150 131
Kapaciteti plastik g/s 149.8 173.8 199
Shpejtësia e vidës rpm 80
Njësia shtrënguese
Forca shtrënguese KN 16000
Goditja e hapjes mm 1530
Hapësira midis shufrave të lidhjes(H×V) mm 1500*1500
Lartësia maksimale e kallëpit mm 1450
Lartësia minimale e mykut mm 650
Goditja e ejektorit mm 405
Forca ejektorit mm 400
Numri i ejektorit PC 29
Të tjerët
Shtypja maksimale e pompës Mpa 16
Fuqia e makinës Kw 45+45+45(48.2+48.2+48.2)
Kapaciteti i ngrohjes Kw 96.1
Dimensionet e makinës m 15.99*3.3*4.56
Pesha e makinës t 102
Kapaciteti i rezervuarit të naftës L
KATEGORIA DHE Etiketat:
Makinat e derdhjes me injeksion me performancë të lartë

Formulari i Kërkimit ( ne do t'ju kthejmë sa më shpejt të jetë e mundur )

Emri:
*
Email:
*
Mesazh:

Verifikimi:
4 + 7 = ?

Ndoshta edhe ju pëlqen

 • Produkte të veçanta

  Makinat e derdhjes me injeksion me shpejtësi të lartë
  Makinat e derdhjes me injeksion PET
  Makinat e derdhjes me injeksion PVC
  Makinat e derdhjes me injeksion me dy ngjyra

 • Na kontaktoni

  Celular:+86.18368497929
  Wechat: +86.18368497929
  Whatsapp: +86.18368497929
  Web:www.yongjiangimm.com
  E-mail:yongjiangimm@gmail.com

 • Shërbimi
  Yongjiang furnizuesi juaj i besueshëm! Skanoni atë, Flisni për më mirë