Cina High Performance suntik molding mesin supplier

Kinerja tinggi mesin suntik molding

» Kinerja tinggi mesin suntik molding

YJSA1300 ton High Performance suntik Molding Mesin

Cina Ningbo Yongjiang Mesin Plastik nyaéta supplier profésional 1300 Ton kinerja tinggi mesin suntik molding palastik kalawan harga kalapa jeung konfigurasi tinggi. Mesin suntik kinerja tinggi ieu dirarancang khusus pikeun barang palastik ukuran pertengahan ageung anu didamel kalayan kaluaran efisiensi. Servo atanapi ngalereskeun pompa sayogi.

  • kakuatan clamping: 1300 Tonnage / 13000kN
  • Téoritis Shot beurat: 5755 (B obeng)
  • Tie bar jarak: 1300×1300
  • kakuatan motor: 65+65(31+44+44)Kw
panalungtikan
  • spésifikasi
Modél Unit YJSA-1300
Peringkat ukuran internasional
Unit suntik A B C
Diaméter screw mm 110 120 130
Screw L / rasio D L/D 23.8 22 20.2
Volume shot teoritis cm³ 4600 6300 7800
beurat makéna g 4200 5755 71030
Laju suntik g/s 803 951 1048
Tekanan suntik Mpa 204 172 146
Kapasitas palastik g/s 101.5 124 140
Laju nyeker rpm 100
Unit Klep
kakuatan clamping KN 13000
Stroke bubuka mm 1360
Spasi antara dasi-bar(H×V) mm 1300*1300
jangkungna Max.mold mm 1360
jangkungna kapang mnt mm 550
Stroke ejector mm 360
Gaya ejector mm 280
Nomer Ejector PC 21
Lain
Max.tekanan pompa Mpa 16
kakuatan drive Kw 65+65(31+44+44)
Kapasitas pemanasan Kw 65.7
Dimensi mesin m 13.55*2.88*4.13
beurat mesin t 78
Kapasitas tanki minyak L
KATEGORI JEUNG TAG:
Kinerja tinggi mesin suntik molding

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
3 + 5 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Produk husus

    Mesin suntik molding speed tinggi
    PET mesin suntik molding
    PVC mesin suntik molding
    Mesin molding suntik warna ganda

  • Taros Kami

    Mobile:+86.18368497929
    Wechat: +86.18368497929
    Whatsapp: +86.18368497929
    Web:www.yongjiagimm.com
    Surélék:yongjiangimm@gmail.com

  • Palayanan
    Yongjiang supplier dipercaya Anjeun! Nyeken eta, Ngobrol pikeun hadé