Cina High Performance suntik molding mesin supplier

Kinerja tinggi mesin suntik molding

» Kinerja tinggi mesin suntik molding

YJSA1600 ton High Performance suntik Molding Mesin

Cina Ningbo Yongjiang Mesin Plastik nyaéta supplier profésional 1600 Ton kinerja tinggi mesin suntik molding palastik kalawan harga kalapa jeung konfigurasi tinggi. Mesin suntik kinerja tinggi ieu dirarancang khusus pikeun barang palastik ukuran pertengahan ageung anu didamel kalayan kaluaran efisiensi. Servo atanapi ngalereskeun pompa sayogi.

  • kakuatan clamping: 1600 Tonnage / 1600kN
  • Téoritis Shot beurat: 8978 (B obeng)
  • Tie bar jarak: 1500×1500
  • kakuatan motor: 45+45+45(48.2+48.2+48.2)Kw
panalungtikan
  • spésifikasi
Modél Unit YJSA-1600
Peringkat ukuran internasional
Unit suntik A B C
Diaméter screw mm 130 140 150
Screw L / rasio D L/D 23.7 22 20.5
Volume shot teoritis cm³ 8000 9500 11000
beurat makéna g 7560 8978 10395
Laju suntik g/s 1107 1284 1474
Tekanan suntik Mpa 174 150 131
Kapasitas palastik g/s 149.8 173.8 199
Laju nyeker rpm 80
Unit Klep
kakuatan clamping KN 16000
Stroke bubuka mm 1530
Spasi antara dasi-bar(H×V) mm 1500*1500
jangkungna Max.mold mm 1450
jangkungna kapang mnt mm 650
Stroke ejector mm 405
Gaya ejector mm 400
Nomer Ejector PC 29
Lain
Max.tekanan pompa Mpa 16
kakuatan drive Kw 45+45+45(48.2+48.2+48.2)
Kapasitas pemanasan Kw 96.1
Dimensi mesin m 15.99*3.3*4.56
beurat mesin t 102
Kapasitas tanki minyak L
KATEGORI JEUNG TAG:
Kinerja tinggi mesin suntik molding

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
3 + 6 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Produk husus

    Mesin suntik molding speed tinggi
    PET mesin suntik molding
    PVC mesin suntik molding
    Mesin molding suntik warna ganda

  • Taros Kami

    Mobile:+86.18368497929
    Wechat: +86.18368497929
    Whatsapp: +86.18368497929
    Web:www.yongjiagimm.com
    Surélék:yongjiangimm@gmail.com

  • Palayanan
    Yongjiang supplier dipercaya Anjeun! Nyeken eta, Ngobrol pikeun hadé