Cina High Performance suntik molding mesin supplier

Mesin suntik molding speed tinggi

» Mesin suntik molding speed tinggi

FLS-PACK350 Ton High Speed ​​Mesin suntik molding

Cina Ningbo FLYSE Mesin Plastik nyaéta supplier profésional ti 350 Ton speed tinggi palastik suntik molding mesin kalawan harga kalapa. mesin suntik speed tinggi ieu husus dirancang pikeun leutik-ukuran sedeng-ukuran témbok plastik ipis barang fabricating kawas produk IML, wadah dahareun gancang, sendok. Laju suntik tiasa didamel khusus pikeun produk anu saleresna.

  • kakuatan clamping: 350 Tonnage / 3500kN
  • Téoritis Shot beurat: 378g (B obeng)
  • Tie bar jarak: 655×620
  • kakuatan motor:94.2Kw
panalungtikan
  • spésifikasi
Modél Unit FLS-PACK350
Peringkat ukuran internasional
Unit suntik
Diaméter screw mm 50
Screw L / rasio D L/D 25
Volume shot teoritis cm³ 420
beurat makéna g 378
oz 13.4
Laju suntik mm/s 460
Laju suntik cm3/s 1675
Tekanan suntik Mpa 164
Kapasitas palastik g/s
Laju nyeker rpm 400
Unit Klep
kakuatan clamping KN 3500
Stroke bubuka mm 650
Spasi antara dasi-bar(H×V) mm 655*620
jangkungna Max.mold mm 700
jangkungna kapang mnt mm 300
Stroke ejector mm 175
Gaya ejector KN 110
Nomer Ejector Pcs
Lain
Max.tekanan pompa Mpa 23
kakuatan drive Kw 94.2
Kapasitas pemanasan Kw 18.65
Dimensi mesin m 6.8*1.8*2.3
beurat mesin t 13.5
Kapasitas tanki minyak L 400
KATEGORI JEUNG TAG:
Mesin suntik molding speed tinggi

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
3 + 3 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Produk husus

    Mesin suntik molding speed tinggi
    PET mesin suntik molding
    PVC mesin suntik molding
    Mesin molding suntik warna ganda

  • Taros Kami

    Mobile:+86.18368497929
    Wechat: +86.18368497929
    Whatsapp: +86.18368497929
    Web:www.yongjiagimm.com
    Surélék:yongjiangimm@gmail.com

  • Palayanan
    Yongjiang supplier dipercaya Anjeun! Nyeken eta, Ngobrol pikeun hadé